Video's

Enkele succesvolle video’s die zijn gerealiseerd t.b.v. campagnes

Productvideo

We nemen onze doelgroep visueel mee op pad in sneeuw en ijs. Met de alpiene cursussen van Bergsportreizen ga je in kleine groepen en onder professionele begeleiding naar de mooiste plekken van de Alpen, met het doel dat je daarna zelfstandig bergtochten kunt maken. 

Productvideo

Bergsportreizen promoot haar huttentocht reisprogramma en wilt de interactie met de doelgroep versterken. Maak kennis met een huttentocht vakantie onder professionele begeleiding en naar prachtige gebieden.

Kwartaalactie

Één van de jaarlijkse grootste wervingscampagne is de kwartaalactie van de NKBV. De NKBV verbindt mensen met een passie voor bergsport en is er om alles te laten halen uit je favoriete klim- en bergsportactiviteiten. 

Door inzet van videocontent in social media campagnes en bij affiliate/partners is het bereik van de doelgroep vele malen groter en behalen we meer interacties wat leidt tot meer conversies.

Corporate Branding

NKBV lanceert de nieuwe merkcampagne ‘de bergen bereikbaar voor iedereen’. Hiermee zetten we centraal dat NKBV een duurzame organisatie is en dé plek is waar mensen met passie voor de klim- en bergsport hun inspiraties kunnen opdoen. 

Via het European Outdoor Filmtour (E.O.F.T.) festival met landelijk meer dan 20 voorstellingen zijn er duizenden bergliefhebbers betrokken geraakt bij de diensten en producten van de NKBV.

Event Branding

De bergsportdag is het jaarlijkse grootste bergsport evenement met meer dan 5.000 bezoekers. Hiermee zetten we centraal dat de bergsportdag de start is van je bergvakantie.

Product overweging

Bergsportreizen promoot het off-piste toerskiën reisprogramma. Met deze video inspireren we wintersporters die passie hebben voor de bergen om kennis te maken met toerskiën en op avontuur te gaan met Bergsportreizen.

Contact

Robert Tran

KVK 51319004
Capelle a/d IJssel
BTW- nummer NL002186327B65